VadeVi
Més de 40 cotxes d’època participen al 5è Ral·li País del Cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní i el Clàssic Motor Club del Bages han organitzat amb el patrocini del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), la cinquena edició del Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava que s’ha celebrat aquest diumenge 6 de juny. En total hi han participat 43 vehicles anteriors a l’any 1935 vinguts d’arreu de Catalunya, que han recorregut el País del Cava fent parada a nou caves.

També hi ha hagut un concurs de vehicles per votació popular a la Piera. El gunayador ha estat un llampant Talbot de carreres del 1923, que ha guanyat una ampolla de cava Matussalem, de 6 litres, de la Confraria del Cava i el llibre “Història de Piera” lliurat per la regidora de turisme d’aquesta població, Ester Ribas. El segon cotxe que més vots ha obtingut va ser un Hispano Suiza de 1923, que va ser obsequiat amb una ampolla de cava Jeroboam, de 3 litres, i finalment el tercer premi va ser per al vehicle més antic, un Panard del 1911, que es va endur una ampolla Magnum de la Confraria del Cava.

El recorregut, però, ha passat per altres pobles i cellers. Després de l’esmorzar de benvinguda a les Caves Vilarnau, la comitiva ha passat per les Caves Torrens Moliner, les Caves Pagès Entrena (a la Fortesa), i les Caves Can Feixes – Huguet, on han fet una degustació i una visita al celler. Després han continuar cap a Vallbona d’Anoia, on s’ha fet un recorregut urbà, i cap a les Caves Anna Gabarró i Gabarró Isart de Piera.

Tots els automòbils s’han exhibit al pati del Gall Mullat de Piera, on el nombrós públic assistent ha votat el cotxe que més agradava. El ral·li ha continuat cap a les Caves Joan Raventós i Rosell, i després cap a Sant Llorenç d’Hortons, des d’on han anat cap el celler El Cep “L’Alzinar”, i finalment a Sant Sadurní, passant per les Caves Canals i Munné i les Caves Jaume Giró Giró.

A més de les ampolles de cava de cada una de les caves col·laboradores, tots els participants s’han endut un plat decoratiu, gentilesa de Lecegui Joiers, i una placa de cava de recordatori del 5è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava. La representant del RACC, Anna Vico, ha felicitat l’organització per l’èxit del ral·li.

El 5è Ral·li de Cotxes d’Època País del Cava compta amb la col·laboració especial de Caves Vilarnau i de l’Ajuntament de Piera, així com també amb el suport del Consell Regulador del Cava i dels ajuntaments de Sant Sadurní d’Anoia, Sant Llorenç d’Hortons, Cabrera d’Anoia i Vallbona d’Anoia.


Un Talbot de 1923 FOTO: CONFRARIA DEL CAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa