VadeVi
Més de 60 vins catalans obtenen medalla al Concurs de Vins de Brussel·les

Aquest dimecres s’han donat a conèixer els vins guanyadors del Concurs Mundial de Brussel·les, un campionat en què s’hi han presentat més de 7.000 vins de tots els contintents que han estat puntuals per un jurat de 275 tastadors. El concurs, que se celebra cada vegada en una ciutat diferent, es va celebrar el gener a Palermo, Sicília.

Entre els vins que han obtingut medalla n’hi ha 63 de catalans, la majoria caves. De les 63 medalles que han obtingut els vins i caves catalans hi ha 26 medalles d’or i 37 medalles de plata. En tots dos casos, la DO que en surt més ben parada és la DO Cava, que en total ha tingut 23 medalles. Els vins del Priorat han obtingut 12 medalles i els del Penedès i els de la DO Catalunya n’han obtingut 7 cada una.

Pel que fa els cellers, destaca Caves Canals & Munné, que amb 4 medalles (dues d’or i dues de plata) ha estat el celler català més puntuat pel jurat. El segueixen els cellers Long Wines i Castell d’Or amb tres medalles cada un, aquest últim tres medalles d’or pels vins Cossetània 2006, Flama d’Or 2002 i Abadia Mediterrània 2007.


Els tres vins de Castell d’Or que han estat premiats amb una medalla d’or al Concurs Mundial de Brusel·les FOTO: CASTELL D’OR

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa