VadeVi
Més de mil persones han passat pel Cava Experience de l’ExpoMilano 2015

La Setmana del Cava a ExpoMilano 2015 conclou amb gran afluència tant de públic general com de prescriptors, sommeliers i premsa especialitzada. Aquesta setmana, organitzada pel Consell Regulador del Cava, s’ha celebrat del 25 al 31 de maig.

Més de mil persones van visitar l’espai multisensorial ‘Cava Experience’ que el Consell Regulador del Cava va instal·lar per a l’ocasió. Un espai que permetia conèixer el singular paisatge del cava així com el seu procés d’elaboració i les diferents categories. En acabar, els visitants tenien l’oportunitat d’interactuar amb les bombolles mitjançant una tecnologia d’última generació que simulava estar dins d’una copa de Cava.

Així mateix, durant aquesta setmana el Consell Regulador del Cava va presentar els ‘Caves Premium’ al restaurant gastronòmic del Pavelló d’Espanya, iniciativa anomenada ‘Milano Cava Experience’. Van assistir a l’esdeveniment 35 prescriptors, entre els quals destacaven importants sommeliers italians de l’AIS (Asociazione Italiana di Sommeliers) i premsa especialitzada. El president del Consell Regulador va aprofitar aquesta trobada per presentar la creació de la nova classificació ‘Cava del Paratge Qualificat’ i va destacar que “el Cava de Paratge Qualificat serà la màxima expressió del Cava”.

A més, unes 600 persones, de països com els EUA, Canadà, Xina, Japó, Itàlia, entre d’altres, van tenir l’oportunitat de participar en els tres tastos diaris que es van organitzar per donar a conèixer els diversos tipus de Cava. En aquests tastos, organitzats en col·laboració amb la Fundació Dieta Mediterrània, es van harmonitzar els diferents tipus de Cava amb maduixes d’Osca i torrons Vicens, entre altres productes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa