VadeVi
Mès espai i més qualitat a la Festa del Vi de Gandesa

La Mostra de vins vol seguir sent el principal reclam de la Festa. Per assolir-ho, malgrat mantenir el mateix nombre d’expositors que la passada edició, la Mostra de vins ampliarà la superfície d’exposició fins als 700 metres quadrats amb una doble finalitat: ampliar l’aforament i millorar la circulació del públic.

També s’ha optat per consolidar la Rambla Democràcia i l’interior d’una gran carpa com a emplaçament, millorant així la seva comunicació i sobretot, resguardant la Mostra de possibles adversitats meteorològiques.

Enguany els 22 expositors vinícoles vinculats a la DO “Terra Alta” oferiran la degustació i la venda de fins a 134 referències. Com a novetat d’aquest any, cada expositor servirà la degustació dels seus productes d’acord amb el valor de cada marca, tipus i elaboració. D’aquesta manera una degustació d’aproximadament 10cl de vi, podrà costar entre 1 i 3 tiquets de degustació.

Tanmateix amb la compra de la copa i els primers 5 tiquets de degustació, s’obsequiarà al visitant amb una llibreta de notes que inclourà, a mode de directori, la informació de tots els expositors i vins presents. A més d’aquesta opció, amb un cost de 8 Euros, també s’oferirà la possibilitat d’adquirir 5 tiquets de degustació per un import de 5 Euros.

També cal destacar “Les Punxades”, iniciativa gastronòmica que en el marc de les Jornades del Corder ha promogut el Consell Comarcal de la Terra Alta i l’organització de la Festa del Vi. Al llarg de dissabte i diumenge 15 restaurants oferiran diverses “punxades” (tapa o pinxo), complementant així l’oferta vinícola de la Mostra. El cost de dues “punxades” serà de 3 euros.

Més informació sobre la Festa del Vi a www.festadelvi.cat


JA HI HA CARTELL PER A LA FESTA DEL VI DE GANDESA 2011 FOTO: DO TERRA ALTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa