Algunes de les noves adquisicions del Vinseum">

El Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, de Vilafranca del Penedès, presenta en una sessió especial, aquest dijous dia 19, algunes de les peces que s’han incorporat en els darrers anys al seu fons. Serà a partir de les 20h a la Capella de Sant Pelegrí.

S’exposaran més d’un centenar d’objectes patrimonials que han arribat recentment al Museu i que majoritàriament no s’han mostrat al públic.

Algunes d’aquestes peces són del jaciment de la Font de la Canya, les més antigues trobades a Catalunya. També s’exposaran objectes ceràmics que s’han extret de les excavacions arqueològiques fetes a la Capella de Sant Pelegrí i al Palau Reial abans de les seves respectives remodelacions. D’altres mostres són eines de boter, paper moneda d’època republicana, quadres del pintor vilafranquí Fèlix Via, una copa de vidre del segle XVI, puntes de fletxa d’època Neolítica, mapes de Catalunya o dos petits Brueghels.

Les explicacions sobre cada un dels objectes exposats les oferiran els tècnics del museu, el mateix dijous i durant tot el cap de setmana.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: Dijous 19 de març

Hora: 20h

Lloc: Capella de Sant Pelegrí de Vilafranca del Penedès

Accés lliure

Més informació: vinseum.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa