Més raïm per als joves agricultors

El Departament d'Agricultura adjudica drets de plantació de 275 hectàrees de vinya nova

Verema en ple Alt Pirineu

El Departament d’Agricultura (DAAM) ha adjudicat 275 hectàrees de drets de nova plantació de vinya, d’acord amb la convocatòria que es va realitzar per a la campanya 2011/2012, en base a les sol·licituds presentades.

Aquesta convocatòria establia la concessió i repartiment de drets nova plantació de vinya per una superfície màxima de 450 hectàrees, distribuïts en un màxim de 3 hectàrees per sol·licitant, que havia de complir la condició de ser persona física entre 18 i 39 anys que s’ha incorporat a l’activitat agrària com a titular d’explotació agrària prioritària, segons la resolució AAM/2154/2011, de 14 de setembre.

Les comarques on s’han presentat sol·licituds han estat les següents: Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Anoia, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat, Tarragonès, Terra Alta i Urgell. El 84% de la superfície sol·licitada s’ha concentrat a les comarques de Terra Alta, Alt Camp, Alt Penedès i Urgell.

Aquesta concessió representa un impuls important per a l’establiment de noves plantacions de vinya per a joves a les principals comarques vitícoles.

Nou comentari