VadeVi
Més tastos i més cellers a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya

La 30 Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que organitza cada any l’Incavi, amb el suport del sector vitivinícola català, ha tancat les seves portes aquest diumenge amb un èxit d’assistència i participació, tal i com han explicat fonts del Departament d’Agricultura de la Generalitat.

“Es van servir 120.000 tastos, un 20% més que l’any passat i hi van participar 32 cellers, representants de les dotze denominacions d’orígen vinícoles de Catalunya”, el que representa també un augment del 20%. Pel que fa al nombre de visitants, el DAR assegura que ha estat “semblant al de 2009, uns 200.000”.

Un dels aspectes destacables d’aquest any ha estat la gran participació del públic assistent a les activitats programades a la Mostra. Més de 1.400 persones han participat en les presentacions, tastos dirigits pels cellers i professionals del sector, concerts en el marc de “Música i Vi” i activitats de la sala polivalent.

Pel que fa al tipus de públic, l’Incavi destaca la “gran presència de visitants dels creuers del port de Barcelona” i “l’interès del públic més jove per conèixer els productes vinícoles elaborats a casa nostra”. En total es presentaven 250 vins i caves durant la mostra.


Mostra de vins catalans. FOTO: LAIA GUTIÉRREZ

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa