La fira Hostelcat, que se celebra a Reus aquest cap de setmana, aposta per la gastronomia. Després de l’èxit de la primera edició, aquest any s’ha ampliat l’oferta de la fira amb la primera Mostra Gastronòmica d’Hostelcat.

La fira, dedicada al sector de l’hostaleria, el turisme i la gastronomia de Tarragona i part de les comarques del sud de Barcelona, aposta cada vegada més per la gastronomia. Tant és així que, paral·lelament a la fira professional aquest any s’obre al públic final amb la primera mostra de Gastronomia que se celebrarà diumenge 18 d’abril.
[[frase]]
La mostra serà “l’aparador dels productes d’alimentació i les festes gastronòmiques del territori” i tindrà com a protagonistes els vins de totes la DO de Tarragona (Conca de Barberà, Catalunya, Priorat, Penedès, Montsant, Tarragona i Terra Alta), els productes de qualitat i els plats tradicionals, com els arrossos o el peix. Un dels seus principals atractius de la mostra, a més de les degustacions, seran els tallers de cuina, que comptaran amb la participació de prestigiosos cuiners que elaboraran plats amb productes típics del territori.

La fira professional d’Hostelcat, però, seguirà fins dimarts. Un total de 65 expositors ocuparan 5.000 metre quatrats del Palau de Fires i Congressos de Reus. Els organitzadors esperen poder supera els 3.500 visitants de l’any passat. S’hi podran trobar expositors de totes aquelles empreses que donen servei a hotels, restaurants, cases rurals o apartaments, com instal·ladors de maquinària industrial, proveïdors de tèxtil, neteja o decoració. Aquest any, a més, s’ha experimentat un important creixement dels expositors vinculats al sector de la restauració, com són els cellers de vins i productes de pastisseria.


Tast de vins durant l’Hostelcat 2009 FOTO: HOSTELCAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa