VadeVi
Més visitants i més degustacions que mai a la Fira de Sant Martí de Montblanc

La capitat de la Conca de Barberà, Montblanc, va celebrar per tercer any consecutiu la Fira de Sant Martí dedicada als productes agroalimentaris de qualitat. Més visitants i més degustacions fetes que en l’edició anterior n’és el balanç. En dos dies es van registrar més de 6.500 persones i es van fer 4.600 degustacions gastronòmiques i 3.000 de vi i cava. Entre els factors que van contribuir a l’èxit es destaquen el bon temps, el fet que molta gent ja conegués la Fira i el seu funcionament i la difusió que se’n va fer. Tot i això, el fred i el vent van condicionar l’afluència el diumenge a la tarda.

Les visites gastronòmiques van donar el tret de sortida. Era la primera vegada que es posaven en escena i es va fer el matí de dissabte i de diumenge. Un total de 35 persones van poder provar aquest nou concepte de visita guiada en el qual van descobrir el pas de ronda i les torres de Montblanc, les esglésies de Santa Maria i Sant Miquel i la Plaça Major, a més de fer dues degustacions i dos tastets de vi de la DO Conca de Barberà en dos establiments diferents de la vila.

L’edició d’enguany comptava amb més demostracions de cuina en directe, maridatge de vins i presentació de productes.La DO Conca de Barberà conjuntament amb el gremi de formatgers van suggerir el vi més adequat per a cada varietat de formatge.

Elaboradors de vins i caves participants:
Celler Vega Aixala (Vilanova Vins), Celler Mas Foraster, Cooperativa de Blancafort, Celler Escolda-Sanahuja, Celler Carles Andreu, Gatzara, Virol, S.C.P., Celler Cal Joan, Carlania Celler, Rosa M. Torres, Cooperativa de Viticultors de Montblanc, Rendé Masdeu, Guspí, i Molí dels Capellans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa