Mestres estrena el “Cupatge Rosé”

Una edició de 5000 ampolles de cava de tercer any elaborat amb les varietats Trepat i Monastrell

Un nou cava ha entrat a formar part de la línia “Els Cupatges de Mestres”, el “Cupatge Rosé”. Una edició de 5000 ampolles de cava de tercer any elaborat amb les varietats Trepat i Monastrell –les tradicionals de la zona-, i un toc exòtic de Pinot Noir. Com tots els Mestres, ha estat fermentat en ampolla amb tap de suro i degorjat a mà, ampolla a ampolla.

El “Cupatge Rosé” ha estat dissenyat pensant en la gastronomia, com tota la línia. nascuda fa més de 20 anys, el 1986.

Les referències específiques d’aquesta línia responen a perfils gustatius diferents: “Barcelona”, “Vic”, “Sant Sadurní i “80 Aaniversari”. A aquesta selecció ara s’hi suma un cava rosat, que completarà la gamma amb un color brillant i atractiu., i on hi predominen les fruites vermelles, les notes florals i un fons especiat; i que en boca es mostra estructurat, complex i amb bona acidesa.

Nou comentari