Al cim de la gamma dels Caves Mestres s’hi troba el seu Mas Via. El celler acaba de treure el mercat la nova anyada 2000, després de més de 8 anys de criança. Un any en bóta de fusta de castanyer i més de 7 en ampolla és el temps que requereix. Només s’elabora en anyades seleccionades -la darrera va ser la 1997-.

Des del 1928, Mestres elabora els seus caves al centre de Sant Sadurní d’Anoia i té les vinyes a la rodalia de la capital del cava. El seu Mestres Mas Via s’elabora amb raïms procedents de les vinyes més velles, plantades entre 1955 i 1968.

El Mestres Mas Via 2000 manté la clàssica tríada de raïms de la zona cava, tot i que amb un clar predomini de la varietat Xarel·lo, que representa el 75% del cupatge.

Es va realitzar la segona fermentació en ampolla i criança posterior amb tap de suro i grapa. A Mestres, els processos de remogut i desgorjat es continuen fent a mà, ampolla a ampolla. Mestres ha tret al mercat 5.265 ampolles del Mas Via 2000.


El cava més selecte de Mestres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa