Mig centenar de persones al primer «Sopar Maridat» a l’Empordà

Aquest inici de la campanya gastronòmica va reunir la parella formada pel Restaurant Hotel Sa Punta de Pals i Bodegues Trobat

El cicle Sopars Maridats té el suport de la DO Empordà, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l’Agència Catalana de Turisme. Foto: VADEVI.cat

Aquest divendres al vespre es van aplegar mig centenar de persones al primer sopar de la campanya gastronòmica engegada per la Cuina de l’Empordanet, Sopars Maridats, que en aquesta primera activitat va reunir la parella formada pel Restaurant Hotel Sa Punta de Pals i Bodegues Trobat .

La campanya compta amb la col·laboració i suport de la DO Empordà, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l’Agència Catalana de Turisme.

Al sopar hi van assistir diverses autoritats com Enric González, cap del servei d’Empresa a Girona, el president de la Cuina de l’Empordanet, Toni Izquierdo, Josep Blanch, president de la DO Empordà, i representants de Bodegues Trobat, els quals van donar per inaugurada la campanya amb uns breus parlaments.

De la mà dels germans Font, xef i cap de sala del Sa Punta, i de Josep Pujol, representant de Bodegues Trobat, van proposar als assistents el següent menú maridat:

Brunyols de peix de roca – Coca de Palau amb tomata

Cava Celler Trobat Brut Rosat

Crema de carbassa amb dau de bacallà crustillant

Amat Sauvignon Blanc

Hamburguesa de peix de roca amb arròs de Pals i carxofes

Vinya Noble Chardonnay

Melós de vedella rostida a l’antiga amb cebetes de Llofriu

Vinya Noble Negra Reserva

Gelat de crema catalana amb el seu cruixent

Cava Gran Reserva Brut Nature

Cruixent de poma sobre crema de vainilla i gelat de músic

Petits fours – Milfulls de pinyons farcits de cabell d’àngel

Garnatxa de l’Empordà

La propera sessió es durà a terme el proper divendres 15 de febrer, on el restaurant Els Tinars de Llagostera i Oliver Conti han dissenyat un menú format per 4 plats i unes postres, maridats amb els vins d’aquest celler, amb un preu de 60 euros.

Les reserves es poden fer a través del telèfon directe del restaurant: 972 83 06 26

Paquets Sopars Maridats + Allotjament

Per a l’ocasió, i amb la col·laboració de les cadenes hoteleres Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya, s’han creat uns paquets d’estades que inclouen el Sopar Maridat, l’allotjament en un dels hotels d’aquestes cadenes i l’esmorzar.

Aquests paquets es poden reservar online a la pàgina web de la mateixa cadena hotelera Costa Brava Verd Hotels o als telèfons 972 600 034 / 972 600 035.

Nou comentari