VadeVi
Mig miler de persones s’endinsen en les entranyes de Codorníu a Sant Sadurní

El Celler Codorníu va rebre a les seves instal·lacions de Sant Sadurní d’Anoia una visita organitzada per Vins del Penedès. Va ser una bogeria, amb un total de 530 persones, procedent majoritàriament de la zona de Gavà i Viladecans. En la jornada també es va presenta el llibre Reserva Verda, de l’autor Penedesenc Ramon Grau.

Mentre uns grups feien la visita al celler, la resta gaudia de la coneixença del llibre amb el protagonista. És una novel·la inspirada i basada en la comarca, amb una trama fictícia, on es mencionen llocs d’interès, tots reals. El relat és d’intriga i es divideix en capítols breus que inciten a una lectura ràpida i entretinguda. Cal destacar que ja és a punt una segona edició.

La sessió va començar amb un breu audiovisual que explicava la història de la família Codorníu. Després va venir la visita, amb guies, i tothom apreciar el conjunt arquitectònic modernista d’un geni, Puig i Cadafalch, de principis del segle XX, i els jardins. També es van descobrir les caves subterrànies, amb una situada a 20 metres sota terra, i amb una capacitat total per a 100 milions d’ampolles.

Es va gaudir d’una passejada en tren per la gran cava, amb zones plenes d’encant i d’història.I és que Codorníu neix l’any 1551, data del primer document escrit que varen trobar que acredita la seva existència.


Visita de vins del penedès a Codorníu FOTO: Vins del Penedès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa