VadeVi
Miguel Torres lidera la Plataforma Tecnológica del Vino

Entitats de l’àmbit públic i privat del sector vitivinícola, amb el suport econòmic del Ministeri de Ciència i Innovació, ha creat la Plataforma Tecnológica del Vino, una iniciativa destinada a impulsar un front comú en la I+D. Entre els promotors hi ha la catalana Torres, patronals, la Federación Española del Vino i la Conferencia de Consejos Reguladors.

La Plataforma Tecnológica compta amb un pressupost inicial de 290.000 euros. La creació respon a la necessitat d’evitar les repeticions existents en les inversions en I + D + i, tot establint diàleg entre les administracions estatals, autonòmiques i europees, i té com a objectiu prioritari contribuir a la competitivitat del vi de l’Estat en un moment de reestructuració del sector per la crisi.

La primera assemblea general se celebrarà els mesos de maig o juny i començarà per establir els comitès i grups de treball encarregats de la identificació dels problemes del sector, dissenyar les estratègies d’actuació i els futurs projectes. També es faran accions relacionades amb la comercialització, la comunicació i el màrqueting.

La Plataforma està oberta al registre de nous socis, d’accés gratuït, que poden participar en la iniciativa segons el nivell d’implicació que decideixin. Així, podran participar com a socis actius, que formaran part dels grups de treball, com a socis consultius, encarregats de la revisió dels informes dels anteriors i els socis adherits, que participaran en les assemblees amb vot i tindran accés a tota la informació publicada.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa