VadeVi
Miguel Torres recull el premi Reina Cristina per l’impuls de les relacions amb Suècia

Bodegues Torres ha rebut el premi Reina Cristina, otorgat per la Cambra de Comerç Hispano-Sueca, per la promoció de les relacions comercials entre l’Estat Espanyol i Suècia. El seu president, Miguel Torres, ha assistit a l’ambaixada per rebre de mans dels reis Joan Carles I i Carles Gustau XVI de Suècia, aquest reconeixement.

El jurat ha estat presidit per l’ambaixador Anders Rönquist i el president de la Cambra de Comerç Hispano-Sueca, Ingemar Naeve, que ha assegurat que un dels cristis a l’hora d’escollir guanyadors ha estat que les empreses escollides creixessin de forma ecoeficient i sostenible.

Suècia ocupa la novena posició en el rànquing de ventes de vins de Torres amb més de 110.000 caixes anuals. Aquesta promoció del comerç ha estat decisiva a l’hora d’acosneguir el premi, que duu el nom de la reina Cristina de Suècia que al segle XVII va establir una forta relació amb el regnat de Felip IV.

El premi ha coincidit també amb la visita als cellers de Torres d’alguns representants de la Reial Acadèmia de Enginyeria acompanyats del rei suec.


Miguel Torres ha recollit el premi a l’ambaixada de Suècia a Madrid FOTO: TORRES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa