VadeVi
Miguel Torres viatjarà a Noruega per assegurar la imatge del celler després de l’enverinament d’un ciutadà

El president de Bodegues Torres, Miguel Torres, viatjarà en els propers dies a Noruega per a assegurar la imatge de la marca i tranquil·litzar els consumidors nòrdics després que un ciutadà fos enverinat mitjançant un sabotatge en una ampolla de vi blanc de la companyia espanyola. En un comunicat, la companyia assegura que en els propers dies es tornarà a comercialitzar el vi en qüestió, San Valentín 2005, que havia retirat com a mesura de precaució després que es conegués l’ingrés hospitalari del ciutadà enverinat. Bodegues Torres assegura haver pres la decisió després que la policia hagi fet pública la detenció del pressumpte autor de l’enverinament i que s’hagi “descartat de forma categòrica com a fonts de contaminació al fabricant Bodegues Torres o als seus distribuïdors a Noruega”.
[[frase]]
Cellers Torres va informar en un comunicat anterior que va comercialitzar 135 caixes a Noruega i 915 a Espanya del San Valentín 2005 sense que no es registrés cap reclamació referent a això. Segons l’agència EFE, el màxim dirigent de la companyia assegura que “no hi ha hagut conseqüències” en les comandes ni les vendes després que l’escàndol saltés a la llum pública.

L’afectat, un home de 59 anys, va ingressar a l’hospital en estat de coma el passat dissabte 23 de maig després d’ingerir el vi de Torres que estava contaminat amb cianur, tot i que ara ja està fora de perill. Segons recull l’agència EFE, la policia noruega ha dit que hi ha més ampolles d’altres marques amb verí, tot i que no han trascendit de quina marca. “Vam tenir la mala sort que de ser la primera a sortir”, lamenta Miguel Torres.

En el comunicat de Bodegues Torres, a més de desitjar la recuperació de l’afectat, el celler agraeix la ràpida actuació de la policia noruega.


El vi San Valentín 2005, de Bodegues Torres, només s’ha comercialitzat a l’Estat espanyol i a Noruega FOTO: VADEVI.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa