VadeVi
Missió comercial inversa: Importadors dels Estats Units passen una setmana visitant cellers del Penedès

Els importadors, vinguts de diferents estats dels Estats Units com Florida, Nova York o San Francisco, han pogut conèixer els cellers Mas Rodó, Mas Bertran Viticultors, Heretat Mont-Rubí, Finca Valldosera, Finca Viladellops i Eudald Massana Noya.

Aquesta inciativa, pionera al Penedès, ha estat organitzada per l’empresa vilafranquina Parenthesis Marketing Consulting amb el suport del COPCA i la col.laboració d’UVIPE i la D.O. Penedès.

La idea va néixer amb el clar objectiu d’ajudar petits cellers a obrir-se al mercat d’exportació, posant-los en contacte amb una selecció d’importadors especialitzats en productes de qualitat, singulars i exclusius, com els que elaboren els cellers que han participat en aquesta missió inversa.

Aquesta activitat s’ha basat en una sèrie de visites als cellers, seguides d’unes reunions de treball entre els cellers i els importadors, per tal de poder valorar les possibilitats de col·laboració entre ells.

Tant des dels cellers com dels importadors, s’ha valorat molt positivament aquesta iniciativa, ja que permet mostrar i entendre alló que en fires o en visites comercials en origen és molt difícil de percebre: el terroir, els sistemes d’elaboració, i tot allò que fa singular a un celler. A més a més ha permès donar a conèixer el territori vitivinícola del Penedès i la seva riquesa i potencial més enllà de les grans marques.


Importadors nord-americans van poder conèixer el territori vitivinícola del Penedès FOTO: VADEVI.CAT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa