VadeVi
Moisès Rodríguez: "Estem orgullosos d’acollir el tast final dels Premis Vinari"
  • CA

Ho anunciàvem fa uns dies: El Celler Cooperatiu de Rubí acollirà, també en aquesta tercera edició, el tast final dels Premis Vinari 2015. Es tracta d’una obra modernista de l’arquitecte Cèsar Martinell -deixeble d’Antoni Gaudí- recentment recuperada a la qual l’Ajuntament de Rubí vol donar molts i diversos usos, sobretot en l’àmbit cultural.

Precisament el Regidor de Cultura del consistori, Moisès Rodríguez, ha comentat en declaracions a RubíTV, que a partir d’aquest mes de setembre es posa en marxa una agenda d’activitats al celler entre les quals hi haurà el tast dels vins finalistes del concurs de vins de Catalunya.

“Estem molt contents i orgullosos que els organitzadors dels Premis, VADEVI.cat, un prestigiós diari digital de vins catalans, hagin comptat de nou amb el celler cooperatiu per celebrar la fase finals dels Premis”, comenta. “És un edifici en un enclavament privilegiat de la nostra ciutat que té molt potencial i que hem d’anar dimensionant de mica en mica”, explica Rodríguez.

De fet, el Celler de Rubí no només acollirà aquesta sessió de tast, sinó que també repetirà com a seu de la Fira dels vins guanyadors dels Premis Vinari 2015, a l’igual que es va fer després de les dues primeres edicions del certamen català.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa