Mondovino, primera projecció del cicle Cinema DiVí

La Denominació d’Origen Catalunya i el Club TR3SC han unit esforços per oferir al socis del club cultural la primera nit de Cinema DiVí: un maridatge de vi i cinema, durant el qual un grup de 100 persones podran visitar el Celler Bohigas (Òdena, Anoia) i al seu mas del segle XIII, tastar els seus vins amb un maridatge-sopar amb productes de proximitat i assistir a la projecció de la pel·lícula documental ‘Mondovino’.

La primera sessió de Cinema DiVí tindrà lloc el pròxim 11 d’octubre. Els assistents seran traslladats des de la Plaça Francesc Macià de Barcelona al Celler Bohigas en autocars en dos torns (19.30 i 20 hores) i, un cop finalitzada l’activitat, retornats al punt de sortida.

Totes aquelles persones interessades poden inscriure’s a través de la secció dedicada al món del vi del Club TR3SC. L’activitat té un preu especial de 15€ (inclosos trasllats, visites, tastos, aperitiu i projecció de cinema).

La sessió d’enoturisme i cinema servirà per presentar el cicle Cinema DiVí que la DO Catalunya prepara per l’estiu del 2013, en una acció en paral·lel amb l’Enoteca Regionale de l’Emilia Romagna, on el projecte Cinema Divino compta amb més de 7 anys d’història i un gran èxit de públic. La sessió a Bohigas comptarà amb el responsable del cicle italià, Carlo Catani, així com de premsa italiana.

Cinema DiVí persegueix apropar al públic més urbà a la realitat dels cellers del país, oferint un maridatge cultural (vi/cinema) als assistents, en un acte de divulgació de la cultura del vi.

Nou comentari