Montse Velasco, Nas d’Or

La guanyadora estatal és una catalana del restaurant la Cuina del Guinardó

La vintena edició del Nas d’Or ha coronat la catalana Montse Velasco, del restaurant La Cuina del Guinardó, de Barcelona, com el millor de l’Estat. La catalana ha guanyat la final, on s’ha enfrontat a vuit rivals. La vencedora ha rebut un trofeu que representa una copa i un nas, obra de l’artista Antonio López.

El segon lloc també ha estat per un professional del Principat, Eduard Solà, de Vins i Licors Grau

Paral·lelament, s’ha triat el Millor Vi d’Espanya en diverses categories. En la d’escumosos, el triomf ha estat pel Gramona Imperial Gran Rerserva Brut 2006 , de Gramona, i en la de rosats, pel Parató Pinot Noir 2010.

Entre els millors negres de menys de 9 mesos de criança ha quedat el Iohannes Reserva 2006 (Juvé&Camps). En la categoria de dolços, el màxim reconeixement va ser pel Sinols Moscatel 2009 (Empordàlia).


Montse Velasco, nas d’Or 2011

Nou comentari