VadeVi
Monvínic, el restaurant que millor tracta el vi per als usuaris de verema.com

Monvínic ha guanyat el Premi Verema en la categoria de “Millor tractament del vi al restaurant”. Ho han decidit amb el vot prop de 3.000 usuaris de la web Verema.com. D’aquesta manera es reconeix la tasca del grup de sommeliers que lideren Isabelle Brunet i César Cánovas, en aquest espai divulgador de la cultura des de juliol de 2008.

La 10ª edició dels Premis Verema se celebrarà el proper 25 de febrer a València, on es lliuraran els guardons de les 11 categories. Monvínic ha arribat a la final juntament amb altres quatre reconeguts restaurants: Celler de Can Roca, Atri, Casablanca-El Taller i L’Escaleta.

Les altres 10 categories són: Celler de l’any, Celler amb millor trajectòria, Personatge del món del vi, Vi negre de l’any, Vi blanc de l’any, Vi rosat de l’any, Vi dolç/generós de l’any, Espumós de l’any, Oli de l’any i Espirituós de l’any.

Monvínic és un centre divulgador de la cultura del vi de referència internacional, que ha estat considerat com el millor bar de vins del món pel crític de vins del diari The Wall Street Journal. És un espai pioner creat per Sergi Ferrer-Salat.


Monvínic té 500 metres quadrats i està plantejat com a espai diàfan FOTO: MONVÍNIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa