VadeVi
Monvínic i El Celler de Can Roca, finalistes dels premis de disseny FAD

El restaurant barceloní Monvínic és un dels finalistes dels premis FAD, que des del 1958 tenen l’objectiu de premiar els projectes arquitectònics de l’any anterior duts a terme arreu de la Península i les Illes Balears.

Situat al cor de l’Eixample barceloní, Monvínic és un local que sorprèn pel seu interiorisme. Dissenyat per l’interiorista Alfons Tost Sola, els 500 metres quadrats de Monvínic s’han transformat en un espai diàfan que mitjançant parets de vidre delimita els diferents ambients o apartats de Monvínic. Des del bar, l’espai gastronòmic, l’aula per a tastos i conferències i el petit jardí del fons de la sala.
El restaurant gironí El Celler de Can Roca també ha estat seleccionat com a finalista en la categoria d’interiorisme.

Monvínic i El Celler de Can Roca han estat seleccionats entre 522 candidatures. D’aquestes la gran majoria feien referència a projectes arquitectònics però també a interiosime i en menor mesura a intervencions efímeres i ciutat i paisatge.

El jurat, format per diferents arquitectes i presidit per l’arquitecte Arcadi Pla Masmiquel, farà l’entrega de premis el proper 8 d’octubre a l’antiga fàbrica Fabra i Coats del barri de Sant Andreu.


Monvínic té 500 metres quadrats i està plantejat com a espai diàfan FOTO: MONVÍNIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa