VadeVi
Monvínic i l’Associació Catalana de Sommeliers signen un acord per afavorir la formació

Monvínic ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) per afavorir la formació dels sommeliers catalans. Jordi Bort, president de la ACS, i Sergi Ferrer-Salat, propietari de Monvínic, han signat aquest acord, pel qual els sommeliers associats a la ACS podran gaudir de nombrosos avantatges a Monvínic, un dels centres de referència a Barcelona en la divulgació de la cultura del vi.

Gràcies a aquest acord els sommeliers catalans podran beneficiar-se de tots els privilegis que tenen els “Amics de Monvínic”: podran consultar en el centre de documentació tots els llibres, guies i revistes del món del vi, tindran accés preferent als tastos que s’organitzen a Monvínic o podran gaudir d’una assessoria integral per part de Monvínic en la compra de vins internacionals.

Monvínic és un dels principals referents a Barcelona en la divulgació dels vins de tot el món. És també un bar de vins, una sala per a tastos i conferències, un centre de documentació amb tots els llibres, revistes, guies i catàlegs de subhastes, i un espai culinari sustentat en el producte de gran qualitat i un receptari tradicional però modern.


Isabelle Brunet, Jordi Bort y César Cánovas després de la signatura del conveni FOTO: MONVÍNIC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa