VadeVi
Monvínic posarà en marxa aquest setembre un nou local: Fastvínic

“Retre homenatge al menjar popular per exel·lència” i crear un “espai d’exhaltació dels millors productes de la natura local” són els principals objectius del nou local Fastvínic que s’obrirà a partir de setembre a Barcelona. Així ho han explicat els responsables de Monvínic, bar de vins de reconegut prestigi internacional, que posa en marxa aquest nou concepte de local en què els entrepans seran el plat principal i els vins catalans, la principal beguda.

Cada dia s’oferiran a copes una vintena de vins catalans, de diferents denominacions d’origen. A més, al llarg de tot el dia -des dels esmorzars fins als sopars- es serviran entrepans fets amb productes catalans i també amanides. Fastvínic s’inaugurarà el setembre i estarà situat a només quatre passes de Monvínic, al mateix carrer Diputació.

D’altra banda cal remarcar que l’edifici compta amb el certificat LEED, entregat pel Green Building Council dels EStats Units i considerat el màxim referent internacional en el disseny i la construcció d’edificis ecològics d’alt rendiment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa