Moritz es passa al vi

La cervesera catalana inaugura a Barcelona el Bar à Vins

El nou espai dedicat als vains de Moritz, el Bar à Vins

La cervesera Moritz diversifica la seva oferta amb una incursió al món dels vins que promet esdevenir un referent, el Bar à Vins, situat al mateix edifici de la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 41) i al costat del seu restaurant i cerveseria
El nou espai, que va ser inaugurat dilluns al vespre amb la presència de més de 300 convidats, disposarà de gairebé 500 referències vinícoles, amb una important presència de vins catalans i una aposta que combina l’ambient lúdic, la recuperació del porró com a element “desintel·lectualitzador” i la intenció de trencar barreres en un món, el del vi, sovint associat a un cert esnobisme. Albert Castellón, director general de Moritz, defensa la necessitat de “democratitzar i fer arribar al gran públic” totes les experiències relacionades amb la gastronomia. La selecció de vins compta amb un contrastat especialista en la matèria, Xavier Ayala, president de l’Associació Catalana de Sommeliers.
A la festa d’inauguració hi van assistir importants representants del sector del vi, com el director general de l’INCAVI, Jordi Bort, i diversos celleristes. També hi era el diputat Joan Laporta. En la presentació es van poder tastar un seguit de vins que recorrien la ruta que en el seu moment va fer Louis Moritz, fundador de l’empresa, des de la seva localitat natal, Pfaffenhoffen, a Alsàcia, fins arribar a Barcelona, tastant pel camí vins d’Alsàcia, la Borgonya, la Vall del Roine, la Provença, el Rosselló i l’Empordà, per arribar a la capital catalana passant per Alella.
El nou espai, obert al públic des d’aquest dimarts i amb un horari de (12.00 a 01.00 tots els dies de l’any) ofereix una àmplia carta de vi a copes aptes per a tots els pressupostos.

Nou comentari