VadeVi
Moritz vol fer perdre la por als vins i reobre el seu "Bistrot"

Moritz va tancar el passat mes de novembre el seu Bar à vins i ara el reobre, el reubica i el potencia. És el Bistrot, un nou espei que se situa al costat del restaurant Louis 1856 a la mateixa Fàbrica de Moritz a la Ronda de Sant Antoni, i on a més de les prop de 700 referències de vi aquestes es maridaran amb les propostes de tapes del xef Jordi Vila.

La cervesera el que vol és “desmitificar i fer perdre la por i el respecte excessiu que ens fan els vins” diu Marta Rombouts, la responsable de sommelieria de l’empresa “i a la vegada volem difondre la cultura del vi fer-la abastable per tothom, per això ampliem la nostra proposta de vins a copes”.

Així i de forma periòdica s’aniran canviant la vintena de propostes de referències que es podran prendre en copes, mitges copes i fins i tot tastets quan es tracti de vins molts cars. Amb uns preus que de mitjana seran d’1’7 euros les mitges copes i els 2’5 euros la copa sencera, aproximadament. Però que poden arribar als 35 euros la copa quan es tracti de vins d’un altre nivell com per exemple, Phillipe Pacalet Cordon-Charlemany 2012, que és un dels més cars que ara mateix es poden prndre a copes.

L’anuncia de les referències que es poden tastar d’aquesta manera es publicitarà a través de les xarxes social tot i que encara no s’ha definit exactament.

Rombouts, explicava a Vadevi.cat, que entre les 700 referència hi ha molt de vi català, però també n’hi ha de francès, italià i espanyol. Que de moment s’han centrat en regions vitivinícoles històriques i s’ha deixat de banda Austràlia, o Sudamèrica o Sudàfrica.

Què el vi tradicional hi serà molt present però també serà important la presència de vins ecològics, biodinàmics i naturals de petits productors artesans.

Rimbouts remarca que “a més de bons vins, qui s’apropi al Bistrot hi trobarà personal que li podrà parlar del vi que s’està prenent sense el llenguatge enrevessat i encotillat de la sommelieria tradicional”.

El Bistrot romandrà obert de dimecres a divendres de les 19h a les 00h i dissabtes i diumenges de 13.30h a les 00h ininterrompudament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa