Aquest diumenge 5 de desembre, al matí, es podrà gaudir de tot una mica a Sant Pau d’Ordal (Subirats), on es celebrarà “Subirats Tasta’l”, 6a Mostra de Vins i Caves de Subirats. En edicions anteriors s’ha mostrat com un aparador per conèixer els productes del municipi i ha atret professionals del sector.

L’escriptor penedesenc Jordi Llavina inaugurarà aquesta edició i donarà pas a tota una sèrie d’atraccions que complementaran la fira enograstronòmica. Tots els assistents que ho desitgin podran fer un circuit en Segway, vehicle que s’està promocionant en la seva versió tot terreny per recorre les Rutes Vitivinícoles de Subirats. Hi haurà també exposicions de pintura, terrissa i artesania, un autèntic ruc català, i exhibició del’associació de defensa forestal.

Seguint l’esperit del Mercat del Préssec d’Ordal que es desenvolupa a l’estiu a la mateixa plaça de Subirats, hi haurà venda directa de productes del camp a càrrec dels propis pagesos, que acostumen a esgotar existències.

La mostra “Subirats Tasta’l” l’organitza la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona. Més informació a http://www.turismesubirats.com/blog/?p=341

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa