Motos, préssecs i cava

El Mercat del Préssec d’Ordal va aplegar més de trenta motos clàssiques. Foto: Patronat de Turisme de Subirats

El diumenge 5 d’agost, el Préssec d’Ordal no només s’ha maridat amb el cava de Subirats sinó també amb motocicletes clàssiques gràcies a la trobada realitzada per l’Associació d’Amics de les Motos i Vehicles Clàssics del Penedès i que va ser convocada a Subirats amb motiu del Mercat del Préssec d’Ordal. Els visitants han pogut admirar autèntiques peces de museu que en alguns casos, s’apropen als 80 anys d’antiguitat i segueixen circulant en magnífiques condicions. Més d’una trentena de vehicles de marques emblemàtiques com Montesa, Vespa, Ossa o Harley-Davidson han estat presents a la trobada. Després d’aparcar les motos al mateix Mercat del Préssec d’Ordal, els membres de l’Associació han esmorzat a Sant Pau d’Ordal (Subirats) i han pogut gaudir del maridatge de cava i Préssec d’Ordal. Posteriorment han finalitzat la trobada fent una visita i tast de cava a Cava Guilera, també al municipi de Subirats.

Aquesta iniciativa respon a la vocació turística del Mercat del Préssec d’Ordal per atraure visitants a Subirats i el Penedès, així com la degustació del maridatge de cava i Préssec d’Ordal “Música a les Vinyes”, amb la qual són obsequiats tots els compradors del mercat i que es va introduir amb èxit fa dos anys. El Mercat del Préssec d’Ordal és una iniciativa que des del 2006 es pot gaudir tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost, de 9 a 14 hores, a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats). És organitzada pel Patronat de Turisme de Subirats i l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal amb el suport de l’Ajuntament de Subirats i la Diputació de Barcelona.

Cal recordar, a més, que es pot seguir participant de la 6a Temporada Gastronòmica del Préssec d’Ordal. Aquesta acció es basa en la fusió d’uns plats especials que cuinen 25 restaurants del Penedès, a base de Préssec d’Ordal, maridat amb vi i caves Llopart que té premi per a les parelles consumidores gaudint d’una ruta cultural al Penedès més un lot de productes de Cava Llopart i Préssec d’Ordal. Aquest premi es farà mitjançant un sorteig entre les persones que hagin anat a un dels restaurants i hagin degustat el plat estrella amb Préssec d’Ordal.

Nou comentari