Arriba el Festival de Música a les Vinyes 2011. El dissabte 16 de juliol, l’holandès Bert van den Brink i el barceloní Ignasi Terraza, dos pianistes invidents amb estil propi, oferiran un “cara a cara” on les versions dels standards i temes originals confluiran en un discurs farcit de matisos.

El dissabte 23 de juliol actuarà Enrico Pieranunzi, pianista i compositor italià. Arquitecte de ritmes i harmonies que combina la música clàssica amb improvisacions jazzístiques, és un músic amb un so mediterrani i amb molt de swing, sense perdre mai l’expressivitat. Interpretarà temes de jazz i dels seus treballs sobre Bach, Händel i Scarlatti.

I després de cada actuació hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i es repetirà la novetat amb èxit de l’any passat de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran a les 10 de la nit.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.


Bert van den Brink FOTO: TURISME SUBIRATS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa