El Festival d’Estiu d’Alella arriba a la setena edició fidel als seus orígens: mantenir l’aposta per la qualitat i la diversitat d’estils musicals i l’acurada posada en escena. Del 2 al 23 de juliol, els amants de la música tenen l’oportunitat de gaudir de diferents i variades propostes en escenaris idíl·lics. El programa té com a cap de cartell el grup Manel i amplia, amb més artistes i més dies d’audicions obertes al públic, l’experiència de ‘Músics en Residència’. La projecció de l’òpera del Gran Teatre del Liceu L’elisir d’amore i l’actuació de la Polifònica Joia d’Alella completen un programa pensat per a tots els públics.

Alella és coneguda pels seus vins. El municipi és cor i ànima de la Denominació d’Origen Alella i aquesta particularitat també és visualitza al Festival d’Estiu. A més de la presència de la vinya en els concerts que es fan als Jardins de Cal Marquès, el vi de la DO està present a totes les actuacions programades.

Una de les característiques que diferència l’oferta d’altres cicles musicals és que després de cada espectacle, ja sigui de pagament o gratuït, s’ofereix al públic assistent la possibilitat de tastar un dels nostres vins blancs.


Presentacio Festival d’Estiu Alella 2011 FOTO: Ajuntament d’Alella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa