Navarro, més de cervesa que de vi

El candidat del PSC es compromet a "crear les condicions perquè els elaboradors, que s'esforcen per fer bons vins, tinguin el suport del Govern"

El candidat del PSC, Pere Navarro. Foto: Jordi Borràs

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Pere Navarro, és més de cervesa que de vi i en aquest sentit les prefereix “catalanes”. Malgrat tot, també consumeix vi, i quan ho fa, tria “lògicament”, vins catalans. A més, Navarro destaca “l’esforç que han fet els productors en els darrers anys” de tal manera que actualment “la pràctica totalitat de les DO” ofereixen “vins excepcionals”, però així i tot evita escollir-ne cap en concret, ressaltant això sí “les que han fet un esforç afegit per a recuperar varietats autòctones”.

Navarro considera, a més, que “la indústria agroalimentària catalana és un dels motors de la nostra economia” raó per la qual cal “que tingui tot el suport del Govern i que la seva comercialització sigui potent”. De fet, davant la constatació que sovint els vins catalans no estan prou representats en comerços i restaurants, Navarro admet que hi ha “molts productors que no es senten prou acompanyats pel Govern en l’àmbit de la comercialització” i per això defensa que un dels seus compromisos és “crear les condicions perquè els elaboradors, que s’esforcen per fer bons vins, tinguin el suport del Govern”.

Nou comentari