L’AVUI.cat estrena el seu primer diari temàtic. Des de fa unes hores, ja està disponible a la xarxa Vadevi.cat, un mitjà especialitzat en la informació i la difusió del món dels vins catalans.

Vadevi.cat s’actualitzarà cada dia i oferirà notícies, reportatges, cròniques, entrevistes i crítiques a l’entorn dels vins i caves d’aquest país. Aquest és un sector que té una gran importància a Catalunya, tant pel volum i les dimensions de les empreses com pel valor afegit dels productes vitivinícoles catalans, de llarga tradició històrica.

Catalunya és l’únic país del món en què els consumidors valoren més els vins de fora que no pas els propis, un fenomen que no s’adiu amb la qualitat i la varietat dels vins i caves que es fan a la dotzena de denominacions d’origen que estan reconegudes en territori català. Vadevi.cat va, justament, en la direcció de difondre el patrimoni vitivinícola, que inclou una gamma que va des dels vins joves, a preus molt competitius, fins als grans negres del Priorat, que s’exporten arreu del món i aconsegueixen les màximes puntuacions en la premsa especialitzada.

Novetat editorial
Vadevi.cat té personalitat pròpia i un accés directe, però també és fàcilment localitzable a través d’una pestanya inclosa a la columna dreta de l’edició nacional de l’AVUI.cat. Igualment, els lectors de l’ASabadell.cat i l’ATerrassa.cat tindran aquest mateix accés ràpid al diari dels vins catalans.

Aquesta nova oferta de l’AVUI.cat estarà dirigida per Joan Nebot, crític especialitzat en l’àmbit dels vins i caves catalans, amb una llarga trajectòria periodística en el sector. La vocació de Vadevi.cat, per tant, és oferir una informació constantment renovada que serveixi de referència tant per als professionals del món del vi com per als nombrosos aficionats que hi ha en aquest país i que volen estar al cas de l’últim que s’està fent dins dels centenars de cellers que hi ha entre l’Empordà i la Terra Alta.

Tot això es fa amb el suport i la garantia de l’INCAVI. Vadevi.cat s’afegeix, doncs, al complex que constitueix l’AVUI.cat, que aquest mes de gener ja va marcar un rècord absolut amb 254.000 usuaris únics i per sobre dels quatre milions de pàgines vistes, segons xifres auditades per OJD/Nielsen.

L’AVUI.cat posa a disposició dels usuaris, a més, un bloc de diccionaris en línia (català-anglès, català-castellà, sinònims i llengua catalana) completament gratuïts, fruit d’un acord amb el Grup Larousse. L’oferta es complementa, entre altres serveis, amb blogs i fòrums que estan a la disposició dels lectors.


Vadevi.cat FOTO: RUTH MARIGOT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa