Neix «Vins de Catalunya a taula»

El nou bloc divulgarà receptes de cuina maridades amb vins catalans

captura de pantalla del bloc ‘Vins de Catalunya a taula’

Neix el nou bloc ‘Vins de Catalunya a taula‘, en el que s’oferiran receptes de cuina de restaurants catalans, que es combinaran amb vins també catalans.

El projecte neix com a complement de Vins de Catalunya, un projecte que pretén potenciar i promocionar el consum de vins catalans als restaurants. Per fer-ho, han confeccionat una carta de vins catalans, que es renova cada tres mesos i en la qual hi ha una representació de les bodegues de les diverses Denominacions d’Origen catalanes. Aquesta carta ja s’ha introduït a més d’un centenar de restaurants de Catalunya i Andorra.

Ara, amb la creació del bloc, inicien un nou projecte amb el que volen portar els vins catalans també a les taules particulars. Per fer-ho, es publicaran receptes maridades amb vins o caves catalans, facilitades pels restaurants que ja disposen de la carta, o pels seguidors de Vins de Catalunya, a més de novetats sobre el món del vi i dels cellers que col·laboren en el projecte, amb l’objectiu, segons es pot llegir al web, “de donar a conèixer i promocionar els vins de casa nostra”.

Nou comentari