Nit de vins prioratins a Torroja

El proper 25 d'agost els cellers locals ofereixen els seus vins en un tast festiu

El tast nocturn de Torroja es fa en ambient desenfadat a la piscina municipal Foto: VADEVI.cat

La vila de Torroja del Priorat durà a terme el proper 25 d’agost la cinquena edició de la seva Nit de Vins sota la llum de les estrelles de la població.

La Nit de Vins, que té com a acte principal un tast nocturn en un turó que domina la vila, és un tast obert al públic amb un preu d’entrada que dóna dret a una copa, un tast de cada un dels cellers de Torroja i la participació en el sorteig d’un lot de vins locals. Cal assenyalar que també compta amb la presència d’un celler convidat d’una altra DO.

A la tarda es fa un tast específic per a professionals del món del vi i una visita guiada per les finques d’un dels cellers de la vila. Ja entrada la nit, sobre les 22h, comença a la piscina municipal la Nit de Vins de Torroja amb la participació de tots els cellers locals i algun de convidat.

El Consell Regulador, coneixedor de la importància de l’arrelament del vi al nostre territori, dóna suport a les diferents iniciatives relacionades amb el món del vi per tal de vincular el vi amb la festa i la cultura tradicional.

Nou comentari