Nits de setembre al Castell del Vi

Nit de tapes i música al Castell

La Fundació del Castell del Vi de Falset ha enllestit el programa d’activitats del cicle ‘Les nits al Castell’ que es programaran a partir de divendres 14 de setembre, per acompanyar la reobertura del museu del Castell del Vi de Falset. El programa inclou tres activitats estretament vinculades amb el món del vi, amb tastos inclosos, amb l’objectiu de dinamitzar les visites a l’equipament museístic i difondre la cultura del vi.

Els cellers participants a ‘Les nits al Castell’ han estat seleccionats per la relació directa que tenen els seus vins amb l’activitat proposada. La primera serà una projecció de cinema, la segona una nit d’observació astronòmica i la tercera una xerrada sobre aiguardents, vins i licors. L’horari de l’activitat serà a les 20h dels divendres, tret de l’observació astronòmica que per motius de visibilitat, s’iniciarà a les 21h. Els assistents podran combinar les propostes culturals amb la visita abans o després al museu del Castell del Vi.

El programa ‘Les nits al Castell’ s’iniciarà el 14 de setembre amb una nit de cinema amb tast de vins de Les Cousins Marc&Adrià. El divendres 21 hi haurà observació astronòmica del quart creixent de la lluna i astres presents amb l’Associació Astronòmica de Torroja del Priorat, amb tast de vi procedent d’agricultura ecològica Llunara 2009 de Vinaterrers del Coll de Mora SL (Falset). Finalment, el divendres 28 se celebrarà una xerrada sobre licors tradicionals, aiguardents i vins generosos a càrrec d’Anna Figueres Torruella, amb tast d’aiguardents “La quinta essència dels llops” de Brisfere (Marçà).

La visita al museu del Castell del Vi i el tast tenen un cost de 4,5 euros. Aquells que només vulguin fer el tast hauran de pagar 1,5 euros. Les reserves s’han de realitzar per correu electrònic a castelldelvi@gmail.com o bé per telèfon al 603 047 995.

Nou comentari