VadeVi
Nou debat sobre les dimensions culturals del vi: el mercat

Amb la participació del distribuïdor i comerciant Quim Vila i de Toni Orensanz, des del pèriodisme i la literatura, es debatrà de forma oberta sobre el mercat del vii les seves implicacions culturals.

Què és i què representa avui el vi? El cicle de debats mensuals La felicitat possible, a Arts Santa Mònica, vol respondre a aquesta pregunta fonamental reunint una vintena de veus diverses procedents de la viticultura, la societat i el pensament.

La felicitat possible tractarà les dimensions i percepcions canviants del vi. Ho farà amb nou sessions centrades en tres eixos temàtics: el Territori, la Quotidianitat i l’Hedonisme. Tres idees a partir de les quals abastar tots els angles del diàleg.

Cada sessió comptarà amb dos ponents d’excepció: un d’ells actiu al món professional del vi (viticultor, enòleg, elaborador, negociant, comunicador…), l’altre procedent d’àmbits diferentes, des de l’art fins a la medicina, des de l’antropologia al periodisme.

Aquestes converses arriben en el moment propici: el món del vi suma atractius, vaguetats i contradiccions múltiples que reclamen claredat i una nova manera d’encarar la discussió entorn un dels nostres productes més simbòlics.

La felicitat possible és una iniciativa creada i organitzada per EL VI A PUNT, plataforma de productes i idees vinculats al vi.


EL CENTRE ARTS SANTA MÒNICA ACULL EL CICLE LA FELICITAT POSSIBLE FOTO: ELVIAPUNT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa