VadeVi
Nou espai de vins catalans i formatges a Vilafranca del Penedès

Xerigots va obrir les portes el passat divendres, 7 d’octubre. Xerigots és una botiga de formatges, vins i caves al centre de Vilafranca del Penedès (Avinguda Tarragona, 3), a l’espai es podrà trobar una àmplia gamma de vins catalans i formatges de tot el món amb una bona relació qualitat preu.

Els formatges arriben de la mà de “La casa de los quesos”, un grup de franquícies en expansió a l’estat espanyol i que s’estan estenent a Catalunya. I de la mà d’aquest grup , a Xerigots s’oferirà una gamma de dos-cents formatges de tot el món provinents de formatgeries artesanes. A més, el formatge es vendrà en porcions de 150 o 300 grams, envasats al buit i en format autoservei.

Pel que fa el vi i el cava, a Xerigots hi haurà 200 referències de productes de cellers petits i mitjans de totes les Denominacions d’Origen catalanes. A més, en el projecte Xerigots s’hi suma el grup Castell d’Or, que oferirà els seus vins i caves a preu de celler. Castell d’Or és un grup format per nou cooperatives vinícoles situades en diferents regions vinícoles de Catalunya, que compten amb una àmplia gamma de vins i caves amb una molt bona relació qualitat-preu.

A Xerigots tenen planejat oferir moltes activitats i organitzaran sessions de maridatge al voltant del vi i el formatge de forma constant. A més, es podran preparar tastos i maridatges per a petits grups, així com obsequis i cistelles de regal.

Xerigots també té molta activitat a internet, amb un bloc (www.xerigots.cat) on s’ha anat plasmant els dies previs a l’obertura i s’explicarà el dia a dia del negoci; així com presència a Facebook i a Twitter.


EN LA INAUGURACIÓ, XERIGOTS ES VA OMPLIR DE GOM A GOM FOTO: XERIGOTS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa