Nou maridatge teatral amb vins de la DO Catalunya

Quarta sessió del cicle Tasta Catalunya al Lliure

Imatge d’un acte anterior de la DO Catalunya al Teatre Lliure Foto: VADEVI.cat

Els vins de la Denominació d’Origen (DO) Catalunya comencen el 2013 amb més maridatges teatrals a càrrec de l’actor, director teatral i dramaturg Jordi Oriol, en el marc de la campanya de maridatges culturals i artístics La DO Catalunya surt a escena.

La quarta sessió del cicle Tasta Catalunya al Lliure es farà el proper dijous 10 de gener, a les 19 hores, al Teatre Lliure de Montjuïc. Es tracta d’ una cita mensual on els espectadors del Lliure gaudeixen d’un maridatge creatiu i suggerent i on tasten tres vins de la DO Catalunya maridats per Jordi Oriol amb fragments d’obres teatrals. L’objectiu: potenciar algunes de les característiques i expressions més singulars dels vins amb una experiència molt especial i diferenciada. A més, la DO Catalunya ofereix promocions especials per a aquest esdeveniment pels amics del seu Facebook .

Aquest acte forma part de la campanya La DO Catalunya surt a escena. Amb el missatge que el vi és cultura, es proposa tota una sèrie d’activitats de maridatges que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.

Nou comentari