VadeVi
Nou reconeixement internacional per al Celler Mas Foraster

Tres dels dels vins del Celler Mas Foraster han sortit puntuats a la prestigiosa publicació “Stephen Tanzer International Wine Cellar”. Stephen Tanzer és un dels crítics més influents als Estats Units i dos dels vins de Mas Foraster han estat puntuats amb 90 punts: Josep Foraster Trepat 2010 i Josep Foraster Selecció 2005, i amb 89 punts: Josep Foraster Criança 2007.

Stephen Tanzer, periodista i tastador especialitzat en el món del vi als EUA, gestiona i publica la reconeguda Revista International Wine Cellar, i sota el títol “Spanish wines”, va realitzar un tast de vins pertanyents a diferents Denominacions d’Origen de l’Estat. En aquest tast, Tanzer avalua les noves anyades dels vins produïts i elaborats al Celler Mas Foraster, aconseguint aquests unes puntuacions excel lents. Posicionant aquests vins en el mercat dels EUA, com vins d’una qualitat contrastada i molt bona relació qualitat preu.

El Celler Mas Foraster està d’enhorabona perquè aquest any han rebut diferents reconeixements internacionals i bones puntuacions a diferents guies de prestigi. Per exemple, el seu Criança va rebre la medalla d’Or al Sélections Mondiales des Vins Canada (de fet, només tres vins catalans van rebre aquesta distinció). I puntuacions també excel·lents a la Guia Parker (sobre els 90 punts), així com premis a diferents concursos com al Concurs de Vins i Caves de la Conca de Barberà.


les tres generacions del Celler: Ricard Sebastià, Josep Foraster i Julieta Foraster FOTO: MAS FORASTER

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa