Nou restaurants tarragonins, finalistes de Cartaví 2015

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir la quarta semifinal d’aquests premis

Nou restaurants de les comarques tarragonines han estat escollits finalistes del Premis Cartaví, per un jurat professional que es va reunir ahir a L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta demarcació ha estat format per: Anna Casabona, Sommelier, Pilar Just, Presidenta del CRDO Montsant, Mariona Rendé , Presidenta CRDO Conca de Barberà, Joan Josep Raventós, Membre del Ple del CRDO Tarragona, Jordi Rius, Secretari General del CRDO Terra Alta, Lluís Rovira, Director de la Revista Cambrils i David Martin, del Blog Vinificats.

En aquesta semifinal s’han presentat trenta cartes de restaurants ubicats a la província de Tarragona. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:

Categoria A

● LES MOLES d’Ulldecona

● ELS TALLERS de Siurana

● VILLA RETIRO de Xerta

● HOTEL CAN BATISTE de Sant Carles de la Ràpita

Categoria B

● HOSTAL SPORT de Falset

● NOU MODERNO de Vilalba dels Arcs

● EL PIRÓ de Gratallops

● VELL PAPIOL de Calafell

Categoria C:

● LA VINATERIA del Vendrell.

Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.

Nou comentari