Nou restaurants de les comarques tarragonines han estat escollits finalistes del Premis Cartaví, per un jurat professional que es va reunir ahir a L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta demarcació ha estat format per: Anna Casabona, Sommelier, Pilar Just, Presidenta del CRDO Montsant, Mariona Rendé , Presidenta CRDO Conca de Barberà, Joan Josep Raventós, Membre del Ple del CRDO Tarragona, Jordi Rius, Secretari General del CRDO Terra Alta, Lluís Rovira, Director de la Revista Cambrils i David Martin, del Blog Vinificats.
En aquesta semifinal s’han presentat trenta cartes de restaurants ubicats a la província de Tarragona. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:
Categoria A
? LES MOLES d’Ulldecona
? ELS TALLERS de Siurana
? VILLA RETIRO de Xerta
? HOTEL CAN BATISTE de Sant Carles de la Ràpita
Categoria B
? HOSTAL SPORT de Falset
? NOU MODERNO de Vilalba dels Arcs
? EL PIRÓ de Gratallops
? VELL PAPIOL de Calafell
Categoria C:
? LA VINATERIA del Vendrell.
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.