Nou restaurants de les comarques tarragonines han estat escollits finalistes del Premis Cartaví, per un jurat professional que es va reunir ahir a L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.
El jurat que ha valorat les cartes de vins d’aquesta demarcació ha estat format per: Anna Casabona, Sommelier, Pilar Just, Presidenta del CRDO Montsant, Mariona Rendé , Presidenta CRDO Conca de Barberà, Joan Josep Raventós, Membre del Ple del CRDO Tarragona, Jordi Rius, Secretari General del CRDO Terra Alta, Lluís Rovira, Director de la Revista Cambrils i David Martin, del Blog Vinificats.
En aquesta semifinal s’han presentat trenta cartes de restaurants ubicats a la província de Tarragona. El jurat ha decidit que els restaurants finalistes per categoria que passen a la final de Barcelona siguin:
Categoria A
● LES MOLES d’Ulldecona
● ELS TALLERS de Siurana
● VILLA RETIRO de Xerta
● HOTEL CAN BATISTE de Sant Carles de la Ràpita
Categoria B
● HOSTAL SPORT de Falset
● NOU MODERNO de Vilalba dels Arcs
● EL PIRÓ de Gratallops
● VELL PAPIOL de Calafell
Categoria C:
● LA VINATERIA del Vendrell.
Els Premis CARTAVI estan organitzats per l’Associació Vinícola Catalana en col·laboració de l’INCAVI, l’Associació Catalana de Sumillers, FIVIN i de les onze denominacions d’origen catalanes.