Nous cursos d’iniciació al tast de l’Incavi

L'Incavi ha fet públic el nou calendari de cursos d'iniciació al tast. El primer serà a partir del 22 de febrer. Tots els cursos tenen una durada de sis hores i costen 60 euros

“Tothom pot ser un bon tastador i només cal entrenar i afinar els sentits”. Aquesta és la premisa a partir de la qual parteix l’Institut Català de la Vinya i el Vi per a programar cursos d’iniciació al tast, oberts a qualsevol persona que tingui ganes de conèixer les tècniques i secrets de tast.

Aquesta setmana l’Incavi ha fet públic el nou calendari de cursos per a l’any 2010. El primer serà a partir del proper 22 de febrer i l’últim del 13 al 15 de desembre. Els cursos tenen una durada de sis hores, en tres sessions (dilluns, dimarts i dimecres de 20 a 22h), i costen 60 euros. Al principi del curs el professor lliura el “Quadern de tast del vi i el cava” com a guia de tast i la sessió es completa amb tastos pràctics. Els cursos es fan sempre al Palau Robert, de Barcelona. I tot i que n’hi ha molts de programats es recomana reservar plaça amb antel·lació.

La programació dels cursos respon a un dels objectius de l’Incavi: la difusió i promoció de la cultura del vi i el consum moderat de vins catalans.


Cartell dels cursos FOTO: INCAVI

Nou comentari