Nous maridatges teatrals amb vins de la DO Catalunya

Els vins de la Denominació d’Origen (DO) Catalunya protagonitzen nous maridatges teatrals a càrrec de l’actor i director teatral Jordi Oriol en el marc de la campanya de maridatges culturals i artístics La DO Catalunya surt a escena.

Dijous 8 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc la segona sessió del cicle Tasta Catalunya al Lliure, una cita mensual on els espectadors del Lliure gaudeixen d’un maridatge creatiu i suggerent al foyer del Lliure, on tasten tres vins de la DO Catalunya maridats pel Jordi Oriol amb alguns fragments d’obres teatrals que potenciaran algunes de les seves característiques i expressions. A més, la DO Catalunya i el Teatre Lliure ofereixen en exclusiva una promoció per a 20 persones que podran gaudir d’aquest maridatge, més un 2×1 per a la sessió de l’obra 30/40 Livingstone que es representarà posteriorment. Els interessats només han d’enviar un correu amb les seves dades a: premsa@do-catalunya.com.

El diumenge 11 de novembre a les 18 hores seran els assistents de Catavins a Sabadell, on la DO Catalunya col—labora per cinquè any consecutiu, els que podran gaudir d’aquest maridatge de vins de la DO Catalunya amb diferents interpretacions.

Aquestes propostes formen part de la campanya La DO Catalunya surt a escena. Amb

el missatge que el vi és cultura, es proposa tota una sèrie d’activitats de maridatges, que permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.

Nou comentari