VadeVi
Nous membres al Concilium Vinorum Tarraconensium

El Palau de la Diputació de Tarragona ha acollit, aquest dissabte al vespre, l’acte solemne d’investidura dels nous membres del Concilium Vinorum Tarraconensium, una associació que té com a objectiu el coneixement i difusió dels vins que s’elaboren a les comarques tarragonines. El diputat i president del Patronat de Turisme, Joan Aregio, ha assegurat que els vins de Tarragona cada cop són més coneguts i ha destacat el paper del Concilium en la promoció dels vins de la demarcació. Tot i això, ha assegurat que cal seguir treballant en aquesta línia: “Hem de reivindicar el que tenim, conèixer-ho, estimar-ho i ser capaços de projectar-ho”.

L’expresident de la Diputació i exconseller de la Generalitat, Josep Gomis, que va ser el primer conciliari d’honor del Concilium, ha destacat el paper del vi en la història durant el pregó: “El vi sempre ha acompanyat l’home en el seu peregrinatge per la terra”.

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, Albert Abelló, ha estat investit conciliari d’honor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa