Nous tastos de la DO Catalunya

El Celler del Cava de Terrassa acollirà noves sessions de tast els dies 27 i 28 de gener

La Denominació d’Origen Catalunya ofereix els propers dies dos nous tastos de vins en el marc de la campanya de promoció a les botigues especialitzades adherides a Contraetiqueta, Enoteques Associades de Catalunya. En aquesta ocasió, els tastos seran al Celler del Cava (Carrer Galileu, 238, Terrassa), el divendres 27 de gener de 18 a 21 hores i el dissabte 28, de 12 a 14 hores i de 18 a 21 hores.

Cada setmana, una sommelier de la DO Catalunya presenta i ofereix tastos de diferents referències de la DO Catalunya a una de les botigues de Contraetiqueta. A més, els clients que adquireixin algun producte DO Catalunya a la botiga participaran en un sorteig mensual d’una visita a un dels cellers de la DO Catalunya i un sopar maridatge.

Amb aquesta campanya, que es realitza conjuntament amb Contraetiqueta, Enoteques Associades de Catalunya, la DO Catalunya recorre botigues especialitzades de bona part del país. Contraetiqueta és una associació que pretén agrupar les botigues especialitzades en la venda de vins de Catalunya.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tot Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 27 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari