VadeVi
Nova agrobotiga de la cooperativa Agrícola d’Alcover

La cooperativa Agrícola d’Alcover (Alt Camp) inaugura aquest divendres 8 d’octubre a les sis de la tarda la nova agrobotiga de venda de productes cooperatius i artesans de la comarca, a les antigues instal·lacions de la cooperativa, un edifici emblemàtic que s’ha remodelat i està ubicat al bell mig del poble.

Segons el president de la cooperativa, Roger Palau, l’objectiu és “apropar el producte cooperatiu al consumidor final tot evitant intermediaris. Volem prestar aquest servei als veïns d’Alcover i de municipis propers, perquè puguin gaudir de productes de proximitat, d’aliments cooperatius de qualitat a tocar de casa i amb un preu raonable”.A l’agrobotiga -que ocupa 150 metres quadrats- s’hi poden adquirir oli d’oliva i fruita seca de producció pròpia.

També es pot comprar verdura que conreen alguns socis de la cooperativa, així com vins, caves, llet, espècies i conserves, tots ells productes d’origen cooperatiu i català.

La cooperativa Agrícola d’Alcover té uns 300 socis. Produeix uns 90.000 litres d’oli verge extra i 500.000 kg. de fruita seca -dels quals el 95% són avellana- anualment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa