Vinyes de la DO Pla de Bages ">
Els cellers de la DO Pla de Bages presenten les noves anyades el proper dijous 24 d’abril en el marc del tast que, tradicionalment per aquestes dates, organitza la Confraria de Vins del Bages.
Es podran tastar vins que en la majoria dels casos tot just surten al mercat, recentment acabada la seva evolució al celler. Es tracta de:
- Picapoll 2013 del Celler Abadal
- Pikapoll 2013 de Mas de Sant Iscle
- Picapoll Cent.Kant 2013 de Vins Grau
- Picapoll Bota 2013 del Celler Cooperatiu d’Artés
- Rosat Merlot / Sumoll 2013 de Més Que Paraules
- Exibis 2013 de Can Serra Exibis
- Merlot 2012 del Celler Cooperatiu de Salelles
- Cupatge 2009 del Celler El Molí (Collbaix)
- PD’A de Solergibert 2012
- Ull de Llebre 2012 de Fargas-Fargas
- Bernat Oller 2011 de l’Heretat Oller del Mas
- Gran Reserva Brut Nature de Caves Gibert
Totes aquestes referències es podran tastar acompanyats d’un àpat que prepara la Torre Busquet i que consistirà en una amanida de salmó marinat amb festucs i gerds; lluç amb cremós de patata i salsa de xipirons; garró de porc amb fruits secs i mousse de coco amb gelat de pinya i rom.