VadeVi
Nova contraetiqueta per als vins de la DO Penedès

Penedès Sol i Vi. Aquest és l’eslògan que portaran a partir d’ara les ampolles de la DO Penedès a la contraetiqueta. Aquesta setmana s’ha donat a conèixer a Madrid el nou model de contraetiqueta, que es produeix a la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT) i a partir d’aquesta collita 2010 es començarà a aplicar a totes les ampolles que ampara aquesta denominació d’origen.

Amb 50 anys de vida, aquesta serà la tercera contraetiqueta que utilitza la DO. L’anterior, que es va començar a fer servir el 1999 coincidint amb el canvi de seu del Consell Regulador, s’ha utilitzat en més de 500 milions d’ampolles des de llavors. El Consell Regulador de la DO Penedès ha decidit imprimir 40 milions d’etiquetes.

Segons el president de la DO, Francesc Pascual, la nova imatge “neix amb l’objectiu de simbolitzar la història i el futur del nostre vi, representant tradició i modernitat”. Per la seva part el secretari del Consell Regulador de la DO Penedès, Josep Ribas, ha afirmat: “aquest canvi s’emmarca en la celebració dels nostres 50 anys d’història, que celebrem amb gran orgull al ser la denominació d’origen catalana amb més antiguitat”.


El president i el secretari de la DO visiten la fàbrica on s’imprimeixen les contraetiquetes FOTO: DO PENEDÈS


Les noves contraetiquetes de la DO Penedès FOTO: DO PENEDÈS

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa