Nova edició del Tasta Porrera, la gran cita dels vins i la gastronomia d’aquesta vila del Priorat

L’Associació de Cellers de Porrera torna a organitzar un any més la mostra popular Tasta Porrera, una cita única en el calendari per conèixer directament i sobre el terreny els vins d’aquesta vila i els plats més típics d’aquest municipi de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat. Els setze cellers locals oferiran dissabte 12 de novembre tastos de totes les collites que en aquests moments tenen al mercat, de manera que la trobada és una ocasió exclusiva i irrepetible per als amants del vi per conèixer els vins d’aquest poble.

Com és habitual en els darrers anys, Tasta Porrera 2011 permetrà als visitants que s’acostin a la plaça de Catalunya de Porrera adquirir un val que, a canvi de 10 euros, donarà dret a vuit tiquets de tast més una copa. Per participar en la mostra gastronòmica caldrà adquirir un val de 7 euros que donarà dret a tres tiquets-ració. La mostra començarà a les 11 h del matí.
[[frase]]
D’altra banda, amb motiu de Tasta Porrera, hi haurà un punt de venda en què es podran adquirir els vins locals amb descomptes d’entre un 15 i un 20% sobre el preu habitual de mercat. L’organització també ha previst un espai amb inflables i conta contes adreçat als més petits de la família mentre es desenvolupi l’esdeveniment.

El Consell Regulador de la DOQ Priorat dóna suport als actes de promoció dels vins locals que es realitzen a les viles d’aquesta denominació d’origen qualificada. La darrera cita va tenir lloc el passat 30 d’octubre amb la Festa del Vin Blanc de La Morera i Scala Dei.

La DOQ Priorat és l’única denominació d’origen qualificada catalana i una de les dues úniques reconegudes amb aquest segell a l’estat espanyol, d’acord amb els requisits i
mètodes de producció que se segueixen en aquesta regió vitivinícola.

Més informació sobre Tasta Porrera 2011 (dissabte, 12 de novembre, d’11 a 14 h): www.cellersdeporrera.com

Nou comentari