Nova farmàcia al Vendrell per curar l’ànima amb vi

S'obre La Farmàcia Vinateria-Gastrobar, un petit espai per degustar esmorzars, un cafè, dinar o fer una copa

Despres d’ any i mig de funcionament del Restaurant Calders a Coma-ruga (El Vendrell, Baix Penedès), apostant per productes de proximitat, organitzant periodicament sopars – tasts i maridatges amb diversos cellers, l’equip encapçalat per el xef Rafael Martínez Megías i el sommelier Tomàs Cuadrado ha decidit, donar un pas endavant, amb una nova aposta relacionada amb el mon del vi i la gastronomía, establint-se tambe al centre del Vendrell, al costat de la Plaça Nova, en un encissador local comercial que durant més de 110 anys va ser l’antiga farmàcia Magriñà.

Aquest espai històric ha viscut el dia a dia del Vendrell dels darrers 110 anys . Molta gent ha passat per aquesta botiga, generalment amb una recepta a les mans i una malaltia al cos. Ha estat un espai entranyable i acollidor que ha fet un gran servei al poble: un espai de confiança , on comentar els problemes, les preocupacions, les malalties, les alegries i les tristors .
Enamorats d´aquest tradicional racó del Vendrell d´aire modernista, el nou equip ha volgut que torni a obrir les portes. No es posible que ho faci amb el seu antic us, però han volgut que continúes fent un bon servei al poble tornant a ser un espai per compartir moments agradables, un lloc a on la recepta es transformi en un plat amb el qual gaudir, al voltant d´una taula, amb els amics i amb un bon vi o un cava d´aquesta terra.

S’ha volgut destacar i mantenir tots els detalls i afegir-ne d´altres que ens apropan a la història del Vendrell i per tant d´aquesta antiga farmacia de principi del segle XX. En aquest local modernista incomparable, amb fusteria tallada, amb pots de farmacia, fent divisa de que “la millor medicina es la bona cuina i el bon vi”, i situat al nucli històric del Vendrell, al costat de la Plaça Nova i de la Plaça de les Garrofes, hi ha ara La Farmàcia Vinateria-Gastrobar, un petit espai per degustar esmorzars, un bon café, un bon dinar o fer una copa, al carrer Alt 33 de El Vendrell, (Pça Nova) (Tel. 977.660.092).


EL NOU GASTRO-BAR MANTÉ LA DECORACIÓ MODERNISTA DE L’ANTIGA FARMÀCIA MAGRIÑÀ FOTO: LA FARMÀCIA

Nou comentari