Vilanova i la Geltrú tindrà a partir del proper gener una nova fira de vins i gastronomia. Així ho ha anunciat aquest dimarts al matí el segon Tinent d’Alcalde de la ciutat, Josep-Tomàs Àlvaro acompanyat del director general de l’Incavi Oriol Guevara, i les codirectores de la fira i sòcies d’As Comunicació, Àstrid Lepp i Sílvia Tascón.

La fira, que es farà del 23 al 25 de gener a l’edifici de Neàoplis de la ciutat, es dirà Vinya&Tast i aplegarà productors de vins, caves i productes gastronòmics de tot Catalunya: “Òbviament esperem la participació de les empreses de la comarca, però la fira té vocació catalana”, ha explicat Àstrid Lepp.

Vinya&Tast anirà dirigida als professionals del canal HORECO -amb unes jornades de ponències i taules rodones sobre producció i sostenibilitat, màrqueting i comunició, i distribució i mercats exteriors- però també al públic en general amb l’espai Terres i Aromes on es podran fer degustacions de diferents productes catalans.

El regidor vilanoví Josep-Tomàs Àlvaro ha destacat las trascendència d’aquesta fira per la promoció i desenvolupament de la ciutat i ha explicat que l’objectiu és convertir-la en eix de desenvolupament comercial. Àlvaro considera molt important apostar avui en dia per una fira que ajudi a valorar la ciutat de Vilanova i la Geltrú com a capdavantera en gastronomia i per reafirmar el compromís de la ciutat en la difusió dels sistemes tradicionals d’explotació mediterrànis, en agricultura, pesca, enología, gastronomia.

Oriol Guevara, que a més de ser el director general de l’Incavi és vilanovi, s’ha mostrat molt satisfet amb la iniciativa i ha destacat l’importància del vi en la cultura mediterrània i l’ha considerat un eix cultural que ens arrela a un passat i ens projecte en un futur coherent amb els nostres sistemes de vida de sempre.


La presentació del saló Vinya&Tast ha tingut lloc aquest matí, al Castell de la Geltrú FOTO: As Comunicació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa